man in blue with helmet

Personvernerklæring

Kjære besøkende av vårt nettsted

Vi gleder oss over ditt besøk på vår nettside. Videre vil vi informere deg om hvordan dataene dine håndteres i henhold til artikkel 13 i personvernforordningen (GDPR).

1. Personvernerklæring

Kontrollør

Den ansvarlige personen for følgende datainnsamling og behandling er personen som er oppført i Imprint-delen av denne nettsiden.

Bruksdata

Når du besøker våre nettsteder, loggføres bruksdata midlertidig på vår web-server i statistisk øyemed, samt kvalitativ forbedring av våre nettsteder. Disse dataene består av:

  • Siden som filen ble forespurt fra
  • Filens navn
  • Dato og tidspunkt for dataanmodningen
  • Overført datamengde
  • Tilgangsstatus (fil overført, fil ikke funnet),
  • Anvendt nettleser
  • IP-adressen tilhørende forespørrende datamaskin i forkortet form, slik at den ikke kan knyttes til én person

Loggdata lagres utelukkende i anonymisert form.

2. Datasikkerhet

For å beskytte dataene dine i høyest mulig grad mot uønsket tilgang, iverksettes ulike tekniske og organisatoriske tiltak. Våre nettsider er kryptert. Informasjonen din overføres fra datamaskinen din til serveren vår og omvendt, via Internett ved bruk av TLS-kryptering. Dette tilkjennegis ved et stengt hengelåssymbol i nettleserens statuslinje, samt at adresselinjen begynner med "https://".

3. Dataoverføring til tredjepart

I henhold til artikkel 28 i GDPR overføreres dataene dine for databehandling av tjenesteleverandører som støtter oss i driften av våre nettsider (for eksempel nettsider, hosting, sporing og nyhetsbrev) og tilhørende prosesser. Våre tjenesteleverandører er strengt bundet av instruksjoner vi har underlagt dem som følge av kontraktsmessige forpliktelser.

Overføring av data til tredjepartsland

Vi overfører noen ganger personlige data til et tredjepartsland utenfor EU. I hvert tilfelle har vi bestrebet det å forsikre et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå:

For Google Analytics, Google+ og YouTube (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

For Cloudflare (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active

For Salesforce (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active

For LinkedIn (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

For Twitter (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active

For Facebook (USA), sikres et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå av Privacy Shield-avtalen (artikkel 45 (1) i GDPR): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Vi vil videresende din forespørsel til våre datterselskaper og salgsselskaper innen og utenfor EU hvis det er nødvendig med videre behandling på et av disse stedene.

4. Hosting

Vi bruker følgende hosting-tjenester: Infrastruktur- og plattformtjenester, databehandlingskraft, lagringsplass og databasetjenester, sikkerhetstjenester og tekniske vedlikeholdstjenester som vi bruker til å drive dette nettstedet.

Vi og / eller våre hostingleverandører behandler beholdningsdata, kontaktdata, innholdsdata, kontraktsdata, bruksdata, metadata og kommunikasjonsdata knyttet til kunder, interessenter og besøkende på dette nettstedet på grunnlag av våre legitime interesser for effektiv og sikker levering av dette nettstedet i samsvar med artikkel 6 nr. 1 bokstav f) i GDPR og artikkel 28 i GDPR (inngåelse av databehandlingskontrakter).

5. Cloudflares innholdsleveringsnettverk

Vi bruker et Content Delivery Network (CDN) som tilbys av Cloudflare, Inc., 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA. Cloudflare er sertifisert i henhold til Privacy Shield-avtalen og gir dermed garanti for overholdelse av europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active).

En CDN er en tjeneste som bidrar til å levere nettsider, spesielt store mediefiler som grafikk eller skript, raskere. Det gjør dette ved hjelp av regionale distribuerte servere som er koblet til via Internett. Behandlingen av brukerdata utføres utelukkende for de nevnte formål og for å opprettholde sikkerheten og funksjonaliteten til CDN.

Vår bruk av denne tjenesten er basert på våre legitime interesser, det vil si interesse for sikker og effektiv bestemmelse, analyse og optimalisering av nettsiden vår i henhold til artikkel 6 (1) (f) i GDPR.

For mer informasjon, vennligst se Cloudflares personvernregler: https://www.cloudflare.com/security-policy.

    6. Informasjonskapsler

    Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider. Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan lagres og leses på enheten din. Det skilles mellom økt-informasjonskapsler, som slettes så snart du lukker nettleseren din, og permanente informasjonskapsler som lagres utover en enkelt økt. Informasjonskapsler kan inneholde data som gjør det mulig å gjenkjenne den brukte enheten. I noen tilfeller inneholder informasjonskapsler bare informasjon om bestemte innstillinger som ikke kan relateres til en enkelt person.

    Vi bruker økt-informasjonskapslerkaker og permanente informasjonskapsler på våre nettsider. Denne databehandlingen er basert på GDPRs artikkel 6 (1) (f) og er gjort for å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert.

    Følgende data og informasjon lagres i informasjonskapslene:

    • Påloggingsinformasjon
    • Språkinnstillinger
    • Søkeord som er oppgitt
    • Informasjon om antall besøk på vår nettside og bruk av individuelle nettsider

    Du kan angi at nettleseren din vil varsle deg når det lagres informasjonskapsler. Dette gjør det klart for deg hvordan informasjonskapsler brukes. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst via nettleserinnstillingene, og du kan blokkere innstillingen for nye informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at nettsidene våre kanskje ikke vises optimalt, og noen tekniske funksjoner kan ikke lenger være tilgjengelige.

    7. Sporingsverktøy

    Google Analytics

    For å designe nettstedet vårt etter brukerbehov, oppretter vi pseudonym brukerprofiler ved hjelp av Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler som er lagret på enheten din og som kan leses av oss. Med denne tjenesten kan vi gjenkjenne og telle tilbakevendende besøkende. Databehandling er basert på GDPRs artikkel 6 (1) (f) og artikkel 15 nr. 3 i den tyske teletjenester-loven. Det brukes for å finne ut hvor ofte våre nettsteder er blitt tilgang til av ulike brukere.

    Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av denne nettsiden overføres vanligvis til en Google-server i USA, hvor informasjonskapselen blir lagret. Men fordi vi har aktivert IP-anonymisering på denne nettsiden, vil Google avkorte din IP-adresse i EU-medlemsstatene før den sendes til USA. Bare i unntakstilfeller vil den fulle IP-adressen bli overført til en Google-server i USA (der det er tilstrekkelig databeskyttelse i henhold til artikkel 45 (1) i GDPR på grunn av Googles deltagelse i Privacy Shield) og deretter forkortet der. Vi har også inngått en kontrakt med Google Inc. (USA) for databehandling i samsvar med artikkel 28 i GDPR. Google vil derfor bruke all informasjon utelukkende og bare for å evaluere bruken av nettstedet vårt og samle rapporter om nettstedsaktivitet.

    1. Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; Vi vil imidlertid påpeke at hvis du gjør dette, kan du ikke bruke alle funksjonene på dette nettstedet i sin helhet.
    2. Videre kan du forhindre at nettsideanvendelsesdataene generert av informasjonskapselen (inkludert din IP-adresse) blir registrert av Google, og dermed også behandlingen av slike data av Google, ved å laste ned og installere nettleserpluggen tilgjengelig ved følgende lenke.
    3. Du kan også forhindre at Google Analytics samler inn dataene dine ved å klikke på følgende kobling. En informasjonskapsel for utmelding lagres. Dette vil permanent forhindre fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet. Klikk her for å forhindre behandling av dataene dine ved hjelp av Google Analytics.

    Google Tag Manager

    Google Tag Manager er en tjeneste vi bruker til å administrere nettstedskoder via et grensesnitt (og dermed integrere Google Analytics og andre Google-markedsføringstjenester på vår nettside). Tag Manager selv (som setter koder) behandler ikke noen personlige data. Se følgende informasjon om Googles tjenester for å finne ut mer om behandling av personopplysninger. Vilkår for bruk: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

    WiredMinds brukersporing

    Produkter og tjenester fra wiredminds (www.wiredminds.de) brukes på dette nettstedet for markedsføring og optimalisering. Med disse produktene og tjenestene vil data samles inn, behandles og lagres, og brukerprofiler blir deretter opprettet under et pseudonym. Når det er mulig og nyttig, er disse brukerprofilene helt anonymiserte. Informasjonskapsler kan brukes til dette formålet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret i den besøkende nettleser og tjener til å gjenkjenne nettleseren for fremtidige besøk. De innsamlede dataene, som også kan inneholde personopplysninger, blir overført til wiredminds eller samlet direkte av wiredminds. wiredminds kan bruke informasjon opprettet ved besøk til nettstedene for å opprette anonymiserte bruksprofiler. Uten særskilt samtykke fra den registrerte, vil de oppnådde dataene ikke bli brukt til personlig å identifisere besøkende på denne nettsiden, og de vil ikke bli slått sammen med personopplysninger om pseudonymens bærer. Hvis IP-adresser blir samlet, vil de bli anonymisert umiddelbart etter innsamling ved å slette den siste nummerblokken. En kan innvende seg mot innsamlingen, behandlingen og lagringen av data når som helst med fremtidig virkning.

    Siteimprove Analytics

    Dette nettstedet bruker Siteimprove Analytics, en webanalysetjeneste fra Siteimprove GmbH. Siteimprove Analytics bruker informasjonskapsler, dvs. tekstfiler som er lagret på datamaskinen din, og som tillater analyse av hvordan du bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapslene om bruken av dette nettstedet (inkludert brukerens krypterte IP-adresse) overføres til en Siteimprove-server i Danmark og lagres der. Siteimprove bruker informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet og å kompilere rapporter om nettstedaktivitet for webområdeoperatørene. Siteimprove overfører ikke denne informasjonen til tredjepart. IP-adresser er irreversibelt anonymisert før innsamlede data kan vises via Siteimprove Analytics. For å blokkere informasjonskapsler kan brukerne endre nettleserinnstillingene sine. I dette tilfellet kan imidlertid ikke alle funksjonene på dette nettstedet brukes i sin helhet. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i behandling av data om deg av Siteimprove på måten og for de formål som er angitt ovenfor. Du kan forhindre Siteimprove Analytics fra å samle inn dataene dine ved å klikke på følgende link. En informasjonskapsel for utmelding lagres. Dette forhindrer fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet.

    Hotjar

    Dette nettstedet bruker Hotjar, en analyseprogramvare fra Hotjar Ltd ("Hotjar") (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Med Hotjar er det mulig å måle og evaluere bruksadferd (klikk, musebevegelser, rullehøyder, etc.) på vår hjemmeside. Informasjonen generert av sporingskoden og informasjonskapsel om besøket på nettstedet vårt, blir overført til og lagret på Hotjar-servere i Irland. Sporingskoden samler inn følgende informasjon:

    Enhetsavhengige data

    Følgende informasjon kan registreres via enheten og nettleseren din:

    • IP-adressen til enheten din (samlet og lagret i et anonymt format)
    • Din e-postadresse og ditt for- og etternavn, hvis du har gitt denne informasjonen til oss via vår nettside
    • Skjermstørrelse på enheten din, enhetstype og nettleserinformasjon
    • Geografisk beliggenhet (kun land)
    • Det foretrukne visningsspråket for nettstedet vårt

    Loggdata

    Følgende data genereres automatisk av våre servere når Hotjar brukes:

    • Beslektet domene
    • Sider besøkt
    • Geografisk beliggenhet (kun land)
    • Det foretrukne visningsspråket for nettstedet vårt
    • Dato og klokkeslett da nettstedet ble åpnet

    Hotjar vil bruke denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet vårt, for å kompilere rapporter om bruk, og å tilby andre tjenester knyttet til nettsidebruk og internettevaluering av nettstedet. Hotjar bruker også tjenester fra tredjepart som Google Analytics og Optimizely for å tilby tjenester. Disse tredjepartsfirmaene kan lagre informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet, for eksempel informasjonskapsler eller IP-forespørsler. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google Analytics og Optimizely lagre og bruke data, vennligst se deres retningslinjer for personvern.

    Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, samtykker du i behandling av dine personlige opplysninger av Hotjar og tredjeparter som beskrevet ovenfor i deres personvernpolicy. Informasjonskapslene som Hotjar bruker har varierende livstider; noen varer opptil 365 dager, noen varer bare til slutten av gjeldende besøk.

    Du kan forhindre at Hotjar samler inn data ved å klikke på følgende lenke og følge instruksjonene: https://www.hotjar.com/opt-out.

    8. Brukernes rettigheter

    Dine rettigheter som bruker

    Når vi behandler dine personlige data, gir GDPR deg visse rettigheter som bruker av nettstedet:

    1. Rett til å motta informasjon (artikkel 15 i GDPR):
      Du har rett til når som helst å be om bekreftelse fra oss om vi behandler dine personlige data; og hvis vi gjør det, har du rett til å motta informasjon om de nevnte personopplysningene og informasjonen som er angitt i artikkel 15 i GDPR.
    2. Retten til utbedring og sletting (Artikkel 16 og 17 i GDPR):
      Du har rett til å be om utbedring av ukorrekte personopplysninger om deg og, hvis det er hensiktsmessig, ferdigstillelse av ufullstendige personopplysninger.
      Du har også rett til å kreve at personopplysninger knyttet til deg slettes umiddelbart hvis en av årsakene angitt i artikkel 17 i GDPR gjelder, for eksempel dersom dataene ikke lenger er nødvendige for det formål å forfølge.
    3. Rett til begrensning av behandling (artikkel 18 i GDPR):
      Du har rett til å kreve begrensning av databehandling dersom en av betingelsene i artikkel 18 i GDPR er oppfylt, f.eks. Hvis du har inntatt en innsigelse mot behandlingen i løpet av en eksamen.
    4. Rett til dataportabilitet (artikkel 20 i GDPR):
      I visse tilfeller, som er oppført i detalj i artikkel 20 i GDPR, har du rett til å motta personopplysningene om deg i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format eller å be om overføring av disse dataene til en tredjepart.
    5. Rett til innvendinger (artikkel 21 i GDPR):
      Hvis data er samlet inn på grunnlag av artikkel 6 nr. 1 bokstav f) (behandling med legitime interesser), har du rett til å motsette deg slik behandling til enhver tid av grunner som følge av din spesielle situasjon. Vi vil ikke lenger behandle personopplysningene om deg, med mindre vi har overbevisende og påviselig legitimt grunnlag for behandlingen som tilsidesetter interessene, rettighetene og frihetene til den registrerte eller for etablering, utøvelse eller forsvar av rettslige krav.
    6. Rett til å klage til en tilsynsmyndighet:
      Per artikkel 77 i GDPR har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener at behandlingen av dataene som gjelder deg, bryter med databeskyttelsesbestemmelsene. Retten til å klage kan utøves før en tilsynsmyndighet i den medlemsstaten du bor i, på arbeidsstedet eller på stedet der den påståtte overtredelsen ble begått.

    9. Databeskyttelsesansvarligens kontaktinformasjon

    Vårt firmas databeskyttelsesansvarlig vil gjerne gi deg informasjon eller forslag om temaet databeskyttelse: privacy@aerzener.de

    10. Videre personvernpolitikk innhold

    10.1. Kontaktformular

    Du kan kontakte oss via et webskjema. For å bruke vårt kontaktskjema trenger vi ditt navn, firmanavn, postadresse og e-postadresse. Du kan gi ytterligere informasjon, men du trenger ikke. Brukerdataene kan lagres i et CRM-system (Customer Relations Management System) eller tilsvarende forespørselsorganisasjonssystem.

    Rettsgrunnlaget for behandlingen er artikkel 6 (1) (f) i GDPR. Dine data blir bare behandlet for å svare på forespørselen din og slettet etter at behandlingsformålet er opphørt. Disse dataene sendes ikke videre til tredjepart.

    10.2. Salesforce CRM-system

    Vi bruker CRM-systemet levert av salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Str. 31, 80636 München, Tyskland for å behandle brukerforespørsler raskere og mer effektivt (legitim interesse etter artikkel 6 (1) (f) i GDPR).

    Salesforce er sertifisert i henhold til Privacy Shield-avtalen og gir dermed en tilleggsgaranti for overholdelse av europeisk databeskyttelseslov, i den grad dataene behandles i USA (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active)

    salesforce bruker kun brukerdata for behandling av henvendelser og overfører det ikke til tredjepart. For å bruke salgsforvalter må du oppgi minst en korrekt e-postadresse. Du kan bruke et pseudonym for dette. Under behandlingen av serviceforespørsler kan det være nødvendig å samle inn ytterligere data (navn, adresse).

    Hvis brukerne ikke samtykker i innsamling og lagring av data fra salesforces eksterne system, vil vi gi dem alternative kontaktalternativer for å sende inn tjenesteforespørsler via e-post, telefon, faks eller post.

    For mer informasjon, kan brukerne konsultere salgsstyrets personvernerklæring: https://www.salesforce.com/de/company/privacy/.

    10.3. Restriktivt område for kunden

    Hvis du vil bruke vår kundeservice, må du først registrere deg. Data som du sender til oss for registrering, vil kun bli brukt i den grad det er nødvendig for CostumerNet. Du kan endre eller slette kontoen din når som helst. Dataene blir da automatisk fjernet fra vårt system.

    10.4. Social Media Plugins

    På vår nettside finner du også sosiale medier plug-ins. Dette er sosiale nettverk funksjoner du kan bruke til å dele innholdet på nettstedet vårt med vennene dine i sosiale nettverk eller anbefale dette innholdet til andre. Ansvaret for databeskyttelse-kompatibel drift skal garanteres av de respektive tilbydere. For disse pluginene bruker vi to-klikk-metoden for å beskytte besøkende på vår nettside på best mulig måte. Vi bruker for øyeblikket sosiale plugin-moduler fra følgende leverandører:

    Linkedin

    Vår nettside bruker funksjoner i LinkedIn-nettverket. Operatøren er LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, USA. Hver gang du åpner en av våre sider som inneholder LinkedIn-funksjoner, etableres en forbindelse til LinkedIn-servere. LinkedIn vil bli informert om at du har besøkt vår nettside med din IP-adresse. Hvis du klikker på LinkedIn Recommend-knappen og er logget inn på LinkedIn-kontoen, vil LinkedIn kunne knytte besøket til nettstedet vårt med deg og din brukerkonto. Vi ønsker å påpeke at, som leverandør av sidene, har vi ingen kjennskap til innholdet av overførte data eller bruk av LinkedIn. Du finner mer informasjon om dette i LinkedIns personvernerklæring: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Utmelding: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out. Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active.

    Twitter

    Vår nettside bruker funksjoner fra Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Når du åpner nettstedet vårt med Twitter plugin-moduler, etableres en forbindelse mellom nettleseren din og Twitter-serverne. Data overføres til Twitter på dette tidspunktet. Hvis du har en Twitter-konto, kan disse dataene knyttes til den. Hvis du ikke vil at disse dataene skal knyttes til din Twitter-konto, kan du logge deg ut av Twitter før du besøker nettstedet vårt. Interaksjoner, spesielt ved å klikke på en retweet-knapp, sendes videre til Twitter. Du finner mer informasjon om dette i Twitters personvernpolicy: https://twitter.com/privacy. Utmelding: https://twitter.com/personalization. Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

    YouTube

    Vår nettside bruker funksjoner fra Youtube.de/Youtube.com, som - representert av Google Inc. - drives av Youtube, LLC, Cherry Ave., USA. Hvis du besøker vår nettside og siden du besøker, har du en av disse pluginene, opprettes det en forbindelse til Youtube-servere og pluginet vises på nettsiden ved varsel til nettleseren din. Informasjon om nettstedet du besøkte sendes deretter til Youtube-serveren. Hvis du er logget inn på Youtube, tildeler YouTube denne informasjonen til din personlige brukerkonto på disse plattformene. Når du bruker disse pluginene, for eksempel klikk / startknappene for en video eller etterlater en kommentar, er denne informasjonen tilordnet din Youtube brukerkonto. Du kan bare forhindre dette ved å logge ut før du bruker plugin. Du finner mer informasjon om dette i YouTubes retningslinjer for personvern: https://www.google.com/policies/privacy/. Utmelding: https://adssettings.google.com/authenticated.

    Xing

    Vår nettside bruker funksjoner fra XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland. Hvis du klikker på XING Social Share-knappen fra XING, blir du omdirigert til din XING-konto i et eget nettleservindu - forutsatt at du er logget inn på din XING-brukerkonto - og du kan dele den elektroniske publikasjonen som er lagret på nettstedet vårt og legge til en kommentar. Plugin-modulen etablerer en direkte forbindelse mellom nettleseren din og XING-serveren. XING mottar informasjonen du har besøkt vår nettside med IP-adressen din. Vi vil påpeke at vi ikke har kjennskap til innholdet av de overførte (personlige) dataene eller bruken av den av XING. For mer informasjon, se XINGs personvernregler: https://privacy.xing.com/en

    Facebook

    Vår nettside bruker funksjoner fra Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Når du klikker på en Facebook Social Share-knapp, tilordner Facebook automatisk IP-adressen din til brukerkontoen din og lar deg koble til vår Facebook-nettside på profilen din. Denne prosessen kan bare skje hvis du samtidig er logget inn på Facebook. Dessverre har vi ingen kjennskap til bruken og naturen av dataene som samles inn. Hvis du ikke vil at Facebook skal knytte dataene som samles inn via ditt besøk til nettstedet vårt med Facebook-kontoen din, må du logge deg ut av Facebook før du besøker nettstedet vårt. Formålet med og omfanget av datainnsamlingen og videre behandling og bruk av dataene fra Facebook, samt dine relaterte rettigheter og innstillinger for beskyttelse av personvernet, finnes i Facebooks personvernerklæring: www.facebook.com/policy.php

    Google +1

    Ut nettstedet bruker sosiale medier funksjoner levert av Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Når du får tilgang til sidene våre, og de har Google-plugin-moduler, opprettes en forbindelse mellom nettleseren din og Googles servere. Data overføres til Google på dette punktet. Hvis du har en Google-konto, kan disse dataene knyttes til den. Hvis du ikke vil at disse dataene skal være knyttet til Google-kontoen, må du logge deg ut av Google før du besøker nettstedet vårt. Interaksjoner som bruk av en kommentarfunksjon eller klikke på en + 1 eller del-knapp, sendes videre til Google. Ytterligere informasjon om bruk av data ved hjelp av Google, innstillinger og opptaksalternativer finnes i Googles personvernerklæring (https://policies.google.com/technologies/ads) og i innstillingene for visning av annonsering av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

    10.5. Google Maps

    Vi bruker Google Maps, levert av Google LLC, 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Dataene som behandles, kan inkludere brukernes IP-adresser og posisjonsdata. Disse dataene samles ikke uten brukerens samtykke (vanligvis via innstillingene til de mobile enhetene). Dataene kan behandles i USA. Personvernregler https://www.google.com/policies/privacy/. Utmelding: https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=en

    10.6. Nyhetsbrev

    Via vår hjemmeside kan du abonnere på vårt nyhetsbrev. Hvis du har gitt oss eksplisitt tillatelse til å informere deg via e-post om våre produkter og tjenester, behandler vi dine data i henhold til artikkel 6 (1) (a) i GDPR. Vi sender nyhetsbrev, e-post og andre elektroniske meldinger med annonseringsinformasjon ("nyhetsbrevet") kun med samtykke fra mottakeren eller en lovlig tillatelse. Vi bruker den såkalte dobbelte innmeldings-prosedyren for å bekrefte din registrering. Dette betyr at vi sender deg en bekreftelses-epost før det første nyhetsbrevet sendes. I denne e-posten kan du bekrefte nyhetsbrevet ditt ved å klikke på lenken som er oppgitt. Bare etter bekreftelse vil du motta vårt nyhetsbrev.

    Nyhetsbrevene inneholder en såkalt "webbeacon". Dette er en fil som er størrelsen på en piksel, og som når nyhetsbrevet åpnes, hentes fra vår server (eller, hvis vi bruker en forsendelsesleverandør, fra serveren). Under denne datainnhentingen samles deretter teknisk informasjon som informasjon om nettleseren, systemet, IP-adressen din og tidspunktet for gjenfinning.

    Denne informasjonen brukes til teknisk forbedring av tjenester på grunnlag av tekniske data eller målgrupper og deres leseoppførsel på grunnlag av deres hentingspoeng (som kan bestemmes ved hjelp av IP-adressen) eller tilgangstider. Statistisk datainnsamling inkluderer også å avgjøre om nyhetsbrev åpnes, når de åpnes og hvilke linker som klikkes. Av tekniske grunner kan denne informasjonen tildeles de enkelte nyhetsbrevmottakere. Det er imidlertid verken vår innsats eller, hvis det er brukt, leverandøren av fraktleverandøren å observere individuelle brukere. Evalueringene brukes ganske enkelt av oss til å bestemme brukernes lesevaner og til å tilpasse innholdet til dem eller å sende forskjellig innhold i henhold til brukerens interesser. Optimalisering av denne ytelsesmåling er dessverre ikke mulig; I stedet må hele nyhetsbrevabonnementet bli kansellert.

    Ditt samtykke kan bli trukket tilbake når som helst uten at det påvirker lovligheten av behandlingen som er utført til dags dato. Du kan når som helst kansellere kvitteringen til vårt nyhetsbrev, dvs. tilbakekalle ditt samtykke. Du finner en lenke for å abonnere på nyhetsbrevet på slutten av hvert nyhetsbrev. Hvis samtykket er tilbakekalt, stopper vi den tilsvarende databehandlingen.

    11. Videre personvernpolitikk innhold

    11.1. Google Retargeting

    Retargeting Technologies

    Vi bruker Google-retargetingsteknologier for å tilby deg reklame på andre nettsteder som er så skreddersydd som mulig for dine interesser. Databehandlingen er basert på ditt samtykke i henhold til artikkel 6 (1) (a) i GDPR.

    Når du besøker nettstedet vårt, hentes enten identifikatorer fra enheten eller nettleseren din, din IP-adresse blir vurdert, eller en gjenkjenningsfunksjon lagres som en liten tekstfil (f.eks. såkalt tredjeparts-informasjonskapsel) på enheten din. Din bruksadferd er registrert når du besøker ulike nettsteder. Identifikatorene er pseudonym. Hvis du er logget på din Google-konto, kan disse identifikasjonene knyttes direkte til profilen din. Google kan tilknytte og lagre besøkene dine til våre nettsteder med dine identifikatorer for å vise målrettet annonsering på andre nettsteder. Google kan dermed også se at du tidligere har besøkt nettstedet vårt. Enheten og nettleseren din kan bli anerkjent av Google på forskjellige måter, for eksempel når du besøker en side som viser annonsering på vegne av Google.

    Remarketing

    Vi kan legge til søkeord på våre nettsider. Disse søkeordene inneholder uttalelser om innholdet på nettstedet, for eksempel produkter som tilbys. Google mottar disse søkeordene, som ikke inneholder personlig eller sensitiv informasjon. Hvis du besøker en side med bestemte søkeord om produkter, lagrer Google en oversikt over besøket ditt og samsvarer med den med din pseudonymidentifikator. Google kan bruke denne linken for å avgjøre om annonsene våre har blitt vist til deg, og i så fall hvilke.

    Kryss av enhetens remarketing

    Google kan koble de pseudonyme identifikatorene på enhetene dine (nettbrett, smarttelefon og e-post) med hverandre (markedsføring på tvers av enheter). Det antas at du har samtykket i denne databehandlingen med Google tidligere. Dette gjør det mulig for Google å målrette annonseringskampanjer til de ulike enhetene dine.

    Dine data overføres til Google og lagres i USA. Det er et tilstrekkelig grad av databeskyttelse i henhold til artikkel 45 nr. 1 i GDPR på grunn av Googles deltakelse i Privacy Shield. Vi har også inngått en kontrakt med Google Inc. (USA) for databehandling i samsvar med artikkel 28 i GDPR. Google vil derfor bruke all informasjon utelukkende og bare for å evaluere bruken av nettstedet vårt og samle rapporter om nettstedsaktivitet.

    Rett til objekt

    Du kan når som helst protestere mot retargeting etter artikkel 21 av GDPR. Vennligst klikk på følgende lenke: https://adssettings.google.com/authenticated

    For å velge bort remarkedsføring på tvers av enheter, kan du gå til Googles nettsted på https://support.google.com/ads/answer/2662922 og endre dine personlige annonseringsinnstillinger. Vær oppmerksom på at disse innstillingene ikke påvirker alle enhetene dine. Hvis du bruker en enhet med Google-kontoen din, kan pseudonym-identifikatorer tilordnes kontoen din. Hvis du ikke vil at dette skal skje, vennligst logg ut.

    11.2. Online applikasjoner

    Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter og basert på artikkel 26 i den tyske databeskyttelsesloven. Når du søker på en jobb hos oss online, behandler vi de dataene du kun utelukker for oss med det formål å velge søkere. Dine data behandles ikke for noe annet formål.

    Du bestemmer selv hvor mye data du ønsker å sende oss i din online søknad. Online applikasjoner overføres elektronisk til vår personalavdeling hvor de behandles så raskt som mulig. All dataoverføring er kryptert. Som regel sendes søknader til de relevante instituttlederne i vårt firma. Dine data overføres ikke til noen andre. Dine data vil bli behandlet konfidensielt i vårt firma. Hvis søknaden din mislykkes, blir dokumentene slettet etter [6 måneder].

    Hvis du vil at vi skal vurdere søknaden din om andre eller fremtidige jobbmuligheter, vennligst ta med et notat til dette i søknaden din. Vi vil da behandle dataene dine basert på artikkel 6 (1) (a) i GDPR.

    12. Ansvar for koblinger

    Vår nettside inneholder lenker til tredjeparts nettsteder som vi ikke har kontroll over. Derfor er vi ikke ansvarlige for innholdet fra tredjepart. Eneste ansvaret for innholdet i koblede nettsteder hviler hos den relevante leverandøren eller operatøren. De koblede sidene er sjekket for mulige lovbrudd som er tilstede da koblingen først gikk online. Ingen ulovlig innhold ble identifisert da koblingen ble opprettet. Likevel kan vi ikke med rimelighet forventes å utøve kontinuerlig kontroll over eksterne lenker, med mindre det er konkrete grunner for å mistenke brudd på loven. Hvis vi blir oppmerksomme på lovbrudd vil vi fjerne slike koblinger umiddelbart.