Käyttöehdot

Hyvä vierailija

Olemme iloisia siitä, että vierailette verkkosivuillamme. Seuraavassa kerromme tietojen käsittelystä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artikla 13  mukaan.

1. Tietosuojaseloste

Vastuuhenkilö

Vastuu seuraavassa kuvaillusta tietojen keräämisestä ja käsittelystä on julkaisutiedoissa nimetyllä taholla. 

Käyttötiedot

Verkkosivuilla vierailun aikana tallennetaan palvelimellemme tilapäisesti niin kutsutut käyttötiedot tilastollisiin tarkoituksiin ja verkkosivujemme laadun parantamiseksi. Näihin tietoihin sisältyy

  • sivusto, josta tiedosto pyydettin,
  • tiedoston nimi,
  • pyynnön päivämäärä ja aika,
  • siirrettyjen tietojen määrä,
  • käyttötila (tiedosto siirretty, tiedostoa ei löydy),
  • käytetyn lnternet-selaimen tyyppi,
  • pyynnön lähettävän tietokoneen IP-osoite, joka lyhennetään siten, ettei sitä voida yhdistää tiettyyn henkilöön. 

Mainitut lokitiedot tallentuvat vain anonymisoituna.

2. Tietoturvallisuus

Suoritamme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme tietojasi epätoivotulta toiminnalta mahdollisimman kattavasti. Käytämme verkkosivustollamme salausmenetelmää. Tietosi siirretään tietokoneeltasi palvelimellemme ja päinvastoin Internetin kautta TLS-salauksella. Salauksesta kertoo selaimissa oleva lukkosymboli ja osoiterivin -alkuinen teksti.

3. Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme tietoja rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvaa käsittelyä varten GDPR:n 28 artiklan mukaisesti palveluntarjoajille, jotka tukevat meitä verkkosivustomme toiminnassa (esim. verkkosivusto, hosting, seuranta ja uutiskirjeen tarjoajat) ja niihin liittyvissä prosesseissa. Palveluntarjoajat toimivat tiukasti heille annettujen ohjeiden mukaisesti ja ovat sitoutuneet sopimuksellisesti.

Tietojen siirtäminen kolmansiin maihin

Joskus välitämme henkilökohtaisia tietoja EU:n ulkopuoliseen kolmanteen maahan. Huolehdimme kaikissa tapauksissa henkilötietojen suojan asianmukaisesta tasosta: 

Google Analyticsin, Google+: n ja YouTuben (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (GDPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Cloudfiren (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (DGPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active 

Salesforcen (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (GDPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active

LinkedInin (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (GDPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active  

Twitterin (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (GDPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active 

Facebookin (Yhdysvallat) kohdalla asianmukainen tietosuojan määrä seuraa Privacy-Shield-sopimuksesta (GDPR:n 45 artikla 1 kohta): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active  

Lähetämme saamamme pyynnön tytäryhtiöillemme ja jakelijoillemme EU:n sisällä ja sen ulkopuolella, jos jatkokäsittely siellä on tarpeen.

4. Ylläpito

Käyttämme ylläpitopalveluja seuraavien palveluiden tarjoamista varten: IInfrastruktuuri- ja ympäristöpalvelut, laskentakapasiteetti, tallennus- ja tietokantapalvelut, turvallisuuspalvelut ja tekniset kunnossapitopalvelut, joita käytämme tämän verkkopalvelun tarkoituksiin.

Tässä yhteydessä me tai ylläpitopalvelun tarjoaja käsittelee tämän verkkotarjonnan asiakkaiden, asiasta kiinnostuneiden ja kävijöiden kantatietoja, yhteystietoja, sisältötietoja, sopimustietoja, käyttötietoja, meta- ja viestintätietoja oikeutetun etumme perusteella tarjota tehokas ja turvallinen verkkopalvelu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti yhdessä 28 artiklan (henkilötietojen käsittelysopimus) kanssa.

Cloudflare Content-Delivery-Network

Käytämme niin kutsuttua "Content Delivery Network"-palvelua (CDN), jonka tarjoaa Cloudflare, Inc., 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, Yhdysvallat. Cloudflare on Privacy Shield -sopimuksen alaisena yrityksenä sitoutunut takaamaan eurooppalaisen yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active).

CDN on palvelu, joka auttaa nopeuttamaan verkkomyyntimme sisällön toimittamista, koskien erityisesti suuria mediatiedostoja, kuten grafiikoita tai komentosarjoja, käyttämällä alueellisesti hajautettuja ja Internetiin liitettyjä palvelimia. Käyttäjien tietojen käsittely tapahtuu yksinomaan edellä mainittuihin tarkoituksiin ja CDN: n turvallisuuden ja toimivuuden ylläpitämiseksi.

Käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme. Näitä ovat verkkopalvelumme turvallisen ja tehokkaan tarjonnan varmistaminen, analyysi ja optimointi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.

Lisätietoja löydät Cloudflare-tietosuojaselosteesta: https://www.cloudflare.com/security-policy.

    6. Evästeet

    Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän laitteelle ja voidaan lukea sieltä. Evästeitä on kahdenlaisia: istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun käyttäjä sulkee selaimen kun taas pysyvät evästeet  pysyvät tallennettuna myös yksittäisen istunnon päätyttyä. Evästeet voivat sisältää tietoja, jotka mahdollistavat laitteen tunnistamisen. Joissakin tapauksissa evästeet sisältävät ainoastaan tietoja tietyistä asetuksista, joita ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön. 

    Käytämme sivustollamme istuntokohtaisia ja pysyviä evästeitä. Käsittely perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan ja tarkoitukseen tehdä verkkosivuistamme entistä käyttäjäystävällisemmät, tehokkaammat ja turvallisemmat. 

    Evästeiden avulla tallennetaan seuraavat tiedot:

    • kirjautumistiedot
    • kieliasetukset
    • syötetyt hakutermit
    • tietoa verkkosivustollamme käyntien määrästä ja verkkosivuston yksittäisten toimintojen käytöstä.

    Voit asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle evästeistä. Näin evästeiden käyttö tulee sinulle avoimeksi. Voit myös poistaa evästeet milloin tahansa käyttämällä sopivaa selaimen asetusta ja estää uusien evästeiden asettamisen. Huomaa kuitenkin, että estämällä evästeiden käytön sivustomme ulkoasu ei välttämättä ole optimaalinen ja jotkut sivuston toiminnoista eivät ole enää teknisesti käytettävissä.

    7. Seurantatyökalut

    Google Analytics

    Luomme Google Analytics-palvelun avulla tarpeita vastaavaan verkkosivustomme suunnitteluun salanimellisiä käyttöprofiileja. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka tallennetaan käyttäjän laitteelle ja jotka me voimme lukea. Tällä tavoin voimme tunnistaa ja laskea toistuvia kävijöitä. Tietojen käsittely perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan f tai Saksan telemedialain 15 pykälän 3 kohtaan ja tarpeeseemme selvittää, kuinka usein eri käyttäjät vierailevat verkkosivustollamme.

    Evästeen avulla tämän sivuston käytöstä kerätyt tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja säilytetään siellä. Koska IP-osoitteen anonymisointi on aktivoitu näillä verkkosivuilla, Google lyhentää ennen lähetystä käyttäjän IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenmaissa. Ainoastaan poikkeustapauksissa IP-osoite lähetetään kokonaisuudessaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin (henkilötietojen suojan asianmukainen taso on taattu GDPR:n 45 artiklan 1 kohdan mukaan Googlen ollessa Privacy Shield -sopimuksen alainen yritys) ja lyhennetään vasta siellä. Olemme lisäksi solmineet Google Inc. (Yhdysvallat) kanssa rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvaa käsittelyä koskevan sopimuksen GDPR:n 28 artiklan mukaisesti. Siksi Google voi käyttää kaikkia tietoja ainoastaan tarkasti käyttötarkoitukseen sidottuna arvioidakseen meille  verkkosivustomme käyttöä ja laatiakseen raportteja verkkosivustojen toiminnasta. 

    Voit kieltää tietojen käytön milloin tahansa. Käytä tähän tarkoitukseen yhtä seuraavista vaihtoehdoista:

    1. Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmiston vastaavan asetuksen avulla. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia täysimääräisesti.
    2. Lisäksi voit estää evästeen tuottamien sivuston käyttöön liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoite) keräämisen, sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen, joka on saatavilla seuraavassa linkissä.
    3. Voit myös estää Google Analyticsin toimesta tapahtuvan tietojen keräämisen klikkaamalla seuraavaa linkkiä. Toteutamme tämän eston ottamalla selaimessasi käyttöön Opt-Out-evästeen, joka estää pysyvästi tulevien tietojen keräämisen vieraillessasi verkkosivustollamme: Klikkaamalla tästä voit kieltää tietojen käsittelyn Google Analyticsin toimesta.

    Google Tag Manager

    Google Tag Manager on ratkaisu, jonka avulla voimme hallita niin kutsuttuja verkkosivustojen tunnisteita yhdellä käyttöliittymällä (ja näin yhdistää esim. Google Analytics ja muut Google-markkinointipalvelut verkkotarjontaamme). Tag Manager itse (joka toteuttaa tageja) ei käsittele käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Käyttäjien henkilötietojen käsittelyyn liittyen viitataan seuraaviin tietoihin Googlen palveluista. Käyttöehdot: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

    WiredMinds kävijöiden seuranta

    Tällä sivustolla käytetään wiredmindsin tuotteita ja palveluita (www.wiredminds.de) markkinointi- ja optimointitarkoituksiin. Tässä yhteydessä kerätään, käsitellään ja tallennetaan tietoja, joista luodaan salanimellisiä käyttöprofiileja. Aina kun mahdollista ja tarkoituksenmukaista, käyttöprofiilit ovat täysin anonyymejä. Tähän tarkoitukseen saatetaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kävijän Internet-selaimeen ja auttavat tunnistamaan selaimen seuraavalla käynnillä. Kerätyt tiedot, jotka voivat sisältää myös henkilötietoja, välitetään wiredminds:lle tai kerätään suoraan wiredmindsin toimesta. wiredminds saa käyttää verkkosivuston vierailusta seuraavia tietoja anonyymien käyttäjäprofiilien luomiseksi. Tietoja, jotka on saatu ilman kyseisen henkilön nimenomaista suostumusta, ei käytetä verkkosivustolla vierailijan henkilökohtaiseen tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä salanimen haltijan henkilötietoihin. Jos IP-osoitteita keräätään, ne anonymisoidaan välittömästi keräyksen jälkeen poistamalla viimeinen numerolohko. Suostumus tulevaan tietojen keräämiseen, käsittelyyn ja tallentamiseen voidaan milloin tahansa perua.

    Siteimprove Analytics

    Tämä verkkosivusto käyttää Siteimprove GmbH:n tarjoamaa verkkosivujen analysointipalvelua Siteimprove Analytics. Siteimprove Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä, tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöä. Evästeiden avulla kerätyt tiedot tämän sivuston käytöstä (mukaan lukien kävijän salattu IP-osoite) lähetetään Tanskassa sijaitsevalle Siteimprove-palvelimelle ja tallennetaan siellä. Siteimprove analysoi näiden tietojen avulla verkkosivujen käyttöä ja kokoaa raportteja verkkosivuston ylläpitäjälle sivuston käytöstä. Siteimprove ei luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille. IP-osoitteet muutetaan peruuttamattomasti nimettömiksi ennen kuin koottuja tietoja voidaan tarkastella Siteimprove Analyticsin kautta. Voit estää evästeiden asennuksen internetselaimen asetuksista. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että kaikki tämän verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä toimi täydellisesti. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siihen, että Siteimprove käsittelee sinulta kerättyjä tietoja edellä esitetyllä tavalla edellä esitettyyn tarkoitukseen. Voit estää Siteimprove Analyticsin käytön napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tällöin luodaan Opt-Out-eväste, joka estää vastaisuudessa tietojesi keräämisen, kun vierailet tällä verkkosivustolla.

    Hotjar

    Tämä verkkosivusto käyttää Hotjar Ltd.:n tarjoamaa verkkosivujen analysointipalvelua Hotjar. („Hotjar“) (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europe). Hotjarin avulla voimme mitata ja analysoida käyttäjiemme käyttäytymistä (napsautukset, hiiren liikkeet, vieritys jne.) verkkosivustollamme. "Tracking Code": n ja "Cookie":n luomat tiedot vierailustasi sivuillamme lähetetään Hotjar-palvelimiin Irlantiin ja tallennetaan siellä. Seuraavat tiedot kerätään Tracking Coden kautta:

    Laitekohtaiset tiedot 

    Laitteesi ja selaimesi voivat tallentaa seuraavat tiedot:

    • Laitteesi IP-osoite (kerätään ja tallennetaan nimettömässä muodossa)
    • Sähköpostiosoitteesi, mukaan lukien etu- ja sukunimi, edellyttäen, että olet antanut ne käyttöömme verkkosivustollamme
    • Laitteen näytön koko, laitteen tyyppi ja selaintiedot
    • Maantieteellinen sijainti (vain maa)
    • Ensisijainen verkkosivuston kieliversio

    Lokitiedot 

    Palvelimemme tuottavat automaattisesti seuraavat tiedot, kun Hotjaria käytetään:

    • Viittaava verkkotunnus
    • Kävijän avaamat sivut
    • Maantieteellinen sijainti (vain maa)
    • Ensisijainen verkkosivuston kieliversio
    • päivämäärä ja kellonaika, jolloin verkkosivuston sivuilla vierailtiin

    Hotjar käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, tuottaakseen raportteja käytöstä sekä tarjotakseen muita verkkosivuston käyttöön ja verkkosivuston arviointiin perustuvia palveluita. Hotjar käyttää myös kolmansien osapuolien palveluja, kuten Google Analyticsia ja Optimizely-palvelua. Nämä kolmannet osapuolet voivat tallentaa tietoja, joita selaimesi lähettää verkkosivuston vierailun aikana, kuten evästeitä tai IP-pyyntöjä. Lisätietoja Google Analyticsin ja Optimizelyn tietojen tallentamisesta ja käytöstä löydät heidän tietosuojaselosteestaan.

    Jatkamalla tämän sivuston käyttöä suostut yllä mainittuun tietojen käsittelyyn Hotjarin ja sen kolmansien osapuolten  toimesta heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Hotjarin käyttämillä evästeillä on erilainen "elinikä"; jotkut ovat voimassa jopa 365 päivää ja jotkut vain vierailun ajan.

    Voit milloin  tahansa estää Hotjaria keräämästä tietoja vierailustasi verkkosivustollamme napsauttamalla seuraavaa linkkiä ja noudattamalla siellä olevia ohjeita: https://www.hotjar.com/opt-out.

    8. Käyttäjän oikeudet

    Oikeutesi käyttäjänä

    EU.n yleinen tietosuoja-asetus takaa sinulle verkkosivuston käyttäjänä tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen:

    1. Oikeus saada pääsy tietoihin (GDPR:n 15 artikla)
      Sinulla on oikeus vaatia vahvistus siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään ja jos näitä henkilötietoja käsitellään, oikeus saada pääsy henkilötietoihin sekä GDPR:n15 artiklassa erikseen mainittuihin tietoihin. 
    2. Oikeus tietojen oikaisemiseen ja poistamiseen (GDPR:n 16 ja 17 artikla):
      Sinulla on oikeus vaatia, että itseäsi koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot oikaistaan tai täydennetään ilman aiheetonta viivytystä.
      Sinulla on oikeus vaatia itseäsi koskevien henkilötietojen poistamista iman aiheetonta viivytystä, edellyttäen että jokin GDPR:n 17 artiklassa mainituista perusteista täyttyy, esimerkiksi, kun tietoja ei enää tarvita pyrityn tavoitteen saavuttamista varten. 
    3. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (GDPR:n 18 artikla):
      Sinulla on oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa käsittelyä, jos kyseessä on yksi seuraavista GDPR:n 18 artiklassa mainituista perusteista, esim. jos olet vastustanut henkilötietojen käsittelyä odotettaessa sen todentamista. 
    4. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (GDPR:n 20 artikla):
      Erityisissä GDPR:n 20 artiklassa mainituissa tapauksissa sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus vaatia kyseisten tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.  
    5. Vastustamisoikeus (GDPR:n 21 artikla):
      Jos tietoja kerätään GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan perustuen (tietojen käsittely oikeutettujen etujen toteuttamiseksi), on sinulla oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä. Emme saa sitten enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
    6. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
      Sinulla on GDPR:n 77 artiklan mukaan on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuojasäännöksiä. Voit käyttää valitusoikeuttasi erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa vakinainen asuinpaikkasi tai työpaikkasi on taikka jossa väitetty rikkominen on tapahtunut.

    9. Tietosuojavastaavan yhteystiedot

    Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota yhteyttä yhtiömme tietosuojavastaavaan: privacy@aerzener.de

    10. Tietosuojaselosteen lisäsisältö

    10.1. Yhteydenottolomake

    Sinulla on mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeen kautta. Yhteydenottolomaketta varten tarvitsemme nimen, yrityksen nimen, postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen. Muut tiedot eivät ole välttämättömiä. Käyttäjätietoja voidaan tallentaa asiakassuhteiden hallintajärjestelmään ("CRM-järjestelmä") tai vastaavaan organisaatioon.

    Tietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Tietoja käsitellään ainoastaan pyyntöösi vastaamista varten ja ne poistetaan käsittelyn tarkoituksen päättyessä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

    10.2. salesforcen CRM-järjestelmä

    Käytämme salesforce.com Germany GmbH:n, Erika-Mann-Str. 31, 80636 München, CRM-järjestelmää käsitelläksemme käyttäjien pyyntöjä nopeammin ja tehokkaammin (oikeutettu etu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f. mukaan).

    salesforce on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen alaisena yrityksenä ja tarjoaa Euroopan tietosuojalainsäädännön mukaisen lisätakeen, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzLyAAK&status=Active)

    salesforce käyttää käyttäjien tietoja ainoastaan pyyntöjen tekniseen käsittelyyn, eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Salesforcen käyttö edellyttää vähintään oikean sähköpostiosoitteen käyttämistä. Salanimen käyttö on mahdollista. Palvelupyyntöjen käsittelyn aikana voi olla tarpeen kerätä muita tietoja (nimi, osoite).

    Jos käyttäjä ei hyväksy tietojen keräämistä salesforcen toimesta ja tietojen tallentamista ulkoiseen järjestelmään, tarjoamme vaihtoehtoisia yhteydenottokeinoja palvelupyyntöjen lähettämiseen sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse.

    Lisätietoja on saatavilla salesforcen tietosuojaselosteessa: https://www.salesforce.com/de/company/privacy/.

    10.3. Tilaajaverkko CustomerNet

    Jos haluat osallistua erityiseen CustomerNet-asiakaspalveluun, sinun on ensin rekisteröidyttävä. Tietoja, jotka toimitat meille osana rekisteröintiprosessia, käytetään vain siinä määrin kuin CostumerNet vaatii. Voit muuttaa tai poistaa profiilisi milloin tahansa käyttäjätilin puitteissa. Tiedot poistetaan sitten automaattisesti järjestelmästämme.

    10.4. Sosiaalisen median laajennukset

    Löydät sivustollamme myös niin sanottuja "sosiaalisia laajennuksia". Nämä ovat kyseisen sosiaalisen verkoston toimintoja, joiden kautta voit esimerkiksi jakaa verkkosivustomme sisältöä ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkostoissa tai suositella sisältöä. Vastuu tietosuojaa kunnioittavasta toiminnasta on kunkin palvelun tarjoajalla. Näiden laajennuksien integrointi tapahtuu niin sanotun kahden napsautuksen metelmän avulla, joka suojaa verkkosivustollamme kävijöitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä hetkellä käytämme seuraavien palveluntarjoajien sosialisia laajennuksia:

    LinkedIn

    Sivustomme käyttää LinkedIn-verkoston toimintoja. Palveluntarjoaja on LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Vieraillessasi verkkosivustomme sivulla, jossa on LinkedIn-toimintoja, muodostaa selaimesi suoran yhteyden LinkedIn-palvelimiin. LinkedIn saa tiedon vierailustasi verkkosivuillamme IP-osoitteellasi. Jos käytät LinkedIn-palvelun ”Recommend”-toimintoa ollessasi kirjautuneena LinkedIn-tilillesi, voi LinkedIn yhdistää tiedot vierailustasi verkkosivustollamme LinkedIn-profiiliisi. Haluamme korostaa, että näiden verkkosivujen tarjoajana meillä ei ole tietoa siitä, mitä tietoja LinkedIn-palveluun lähetetään tai miten LinkedIn tietoja käyttää. Lisätietoja on saatavilla LinkedIn tietosuojaselosteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Opt-Out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out. Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

    Twitter

    Verkkosivustomme käyttää Twitter-palvelun toimintoja, jotka tarjoaa Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Yhdysvallat. Vieraillessasi verkkosivustomme sivulla, jossa on Twitter-laajennuksia, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Twitter-palvelimiin. Jo tässä vaiheessa siirretään tietoa Twitteriin. Jos sinulla on Twitter-tili, voidaan nämä tiedot yhdistää siihen. Jos haluat estää yhteyden Twitterin käyttäjätiliisi, kirjaudu ulos palvelusta ennen kuin siirryt sivustollemme. Kanssakäyminen, etenkin "Retweet”-toiminnon käyttö tulee myöskin Twitterin tietoon. Lisätietoja on saatavilla Twitterin tietosuojaselosteessa: https://twitter.com/privacy. Opt-Out: https://twitter.com/personalization. Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

    YouTube

    Sivustomme käyttää YouTube.de/Youtube.com -toimintoja, jota edustaa Google Inc. - Youtube, LLC, Cherry Ave., Yhdysvallat. Vieraillessasi verkkosivustomme sivulla, jossa on kyseisiä laajennuksia, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Youtuben palvelimiin ja samalla tämä tieto siirtyy selaimeesi ja laajennus näkyy verkkosivustolla. YouTuben palvelmelle ilmoitetaan ne verkkosivustomme sivut, joissa vierailit. Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi, yhdistää YouTube nämä tiedot käyttöympäristöjen henkilökohtaisiin käyttäjätileihin. Käyttämällä näitä laajennuksia, kuten napsauttamalla videon käynnistyspainiketta, yhdistetään nämä tiedot Youtube-tiliisi, minkä voit estää ainoastaan kirjautumalla ulos palvelusta ennen laajennuksen käyttöä. Lisätietoja on saatavilla Youtuben tietosuojaselosteessa: https://www.google.com/policies/privacy/. Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated.

    Xing

    Sivustomme käyttää XING -toimintoja, jotka tarjoaa XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Saksa. Käyttämällä XING Social Share-painikketta, ohjataan sinut – jos olet kirjautunut XING-tilillesi – erilliseen selainikkunaan käyttäjätilillesi ja voit jakaa verkkosivustollamme olevan sähköisen julkaisun ja lisätä kommentin. Laajennuksen kautta muodostaa selaimesi suoran yhteyden XING-palvelimeen. XING saa tällä tavoin tiedon vierailustasi verkkosivuillamme IP-osoitteellasi. Haluamme korostaa, ettei meillä ole tietoa siitä, mitä (henkilö)tietoja palveluun lähetetään tai miten XING tietoja käyttää. Lisätietoja on saatavilla XINGin tietosuojaselosteessa: https://privacy.xing.com/en

    Facebook

    Verkkosivustomme käyttää Facebook- toimintoja, jotka tarjoaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Yhdysvallat. Painamalla Facebookin yhteisöliitännäisiä yhdistää Facebook IP-osoitteesi automaattisesti käyttäjätiliisi ja antaa sinulle mahdollisuuden linkittää verkkosivustomme käyttäjätilillesi profiilisi yhteyteen. Tämä on mahdollista vain, jos olet kijrautunut Fecebook-tilillesi. Valitettavasti meillä ei ole tietoa kerättyjen tietojen käytöstä ja tyypistä. Jos et halua Facebookin yhdistävän verkkosivustollamme virailusta kerättyjä tietoja Facebook-tiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista ennen verkkosivustollamme vierailua. Tietoa Facebookin tietojenkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen jatkokäsittelystä ja käytöstä Facebookin toimesta sekä niihin liittyvät oikeudet ja asetusvaihtoehdot yksityisyytesi suojaamiseksi löydät Facebookin tietosuojakäytännöstä: www.facebook.com/policy.php

    Google +1

    Sivustomme käyttää Google Inc:n sosiaalisen median ominaisuuksia, jotka tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Vieraillessasi verkkosivustomme sivulla, jossa on Google-laajennuksia, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Jo tässä vaiheessa siirretään tietoa Googleen. Jos sinulla on Google-tili, voidaan nämä tiedot yhdistää siihen. Jos haluat estää yhteyden Google-käyttäjätiliisi, kirjaudu ulos palvelusta ennen kuin siirryt sivustollemme. Kanssakäyminen, etenkin kommenttitoiminnon käyttö tai "+1" tai "jaa" -painikkeen napsautus ilmoitetaan myös Googlelle. Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, asetus- ja  vastustamisoikeuksista löydät Googlen tietosuojakäytännöstä (https://policies.google.com/technologies/ads) sekä Googlen mainontaa koskevista asetuksista (https://adssettings.google.com/authenticated). 

    10.5. Google Maps

    Liitämme palveluumme “Google Maps”-palvelun karttoja, jotka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Käsiteltyjä tietoja voivat olla erityisesti käyttäjien IP-osoitteet ja sijaintitiedot, mutta niitä ei kerätä ilman heidän suostumustaan (yleensä osana mobiililaitteidensa asetuksia). Tietoja voidaan käsitellä Yhdysvalloissa. Tietosuojaseloste: https://www.google.com/policies/privacy/. Opt-Out: https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=en

    10.6. Uutiskirje

    Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme verkkosivujemme kautta. Jos olet antanut meille erillisen suostumuksen siitä, että ilmoitamme sinulle sähköpostitse tuotteistamme ja palveluistamme, perustuu käsittely GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaan. Lähetämme uutiskirjeitä, sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä mainostustietoja sisältäviä ilmoituksia (jäljempänä "uutiskirje") vain vastaanottajan suostumuksella tai laillisella luvalla. Rekisteröintisi vahvistamiseksi käytämme niin sanottua kaksinkertaista Opt-In-menetelmää. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle vahvistusviestin ennen ensimmäisen uutiskirjeen lähettämistä, jolla voit vahvistaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla tähän tarkoitettua linkkiä. Saat uutiskirjeemme vasta vahvistuksen jälkeen. 

    Uutiskirjeemme sisältävät pikselikokoisen kuvan („webbeacon“), jonka palvelimemme, tai jos käytämme lähetyspalvelua, tämän palvelun tarjoajan palvelin hakee, kun uutiskirje avataan. Tämän haun yhteydessä kerätään ensin teknistä tietoa, kuten tietoa selaimesta ja järjestelmästä, kuten myös IP-osoite ja haun ajankohta.

    Näitä tietoja käytetään palvelujen teknisen tason parantamiseen niiden teknisten tietojen tai kohderyhmien ja heidän lukutottumustensa ja sijaintinsa (jotka voidaan määrittää IP-osoitteella) tai käyttöaikojen perusteella. Tilastokyselyihin kuuluu myös selvittää, tulevatko uutiskirjeet avatuksi, milloin ne avataan ja mitä linkkejä napsautetaan. Teknisistä syistä nämä tiedot voidaan yhdistää yksittäisiin uutiskirjeen vastaanottajiin. Kuitenkaan meidän, eikä mahdollisen lähetyspalvelun, aikomuksena ole yksittäisten käyttäjien tarkkailu. Arvioinnin tarkoituksena on pikemminkin auttaa meitä tunnistamaan käyttäjien lukutottumuksia ja muokata sisältöä heille sopivaksi tai lähettää eri sisältöä käyttäjien kiinnostuksen mukaisesti. Suostumuksen peruutus, joka koskee pelkästään suoritusarviointia, ei ole mahdollista. Tässä tapauksessa tulee perua uutiskirjeen lähetys kokonaisuudessaan.

    Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta aiemman käsittelyn lainmukaisuuteen. Voit lopettaa uutiskirjeemme tilauksen, eli peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Linkki uutiskirjeen peruuttamiseen löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Kun suostumus peruutetaan, lopetamme kyseessä olevan tietojenkäsittelyn.

    11. Muut yhteensovittamista vaativat tietosuojaselosteen sisällöt

    11.1. Retargeting Google 

    Retargeting-teknologiat

    Jotta voimme räätälöidä mainokset sopimaan paremmin tarpeisiisi myös muilla verkkosivustoilla, käytämme Googlen Retargeting-teknologiaa. Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaan. 

    Kun vierailet verkkosivustollamme, haetaan selaimesi tai laitteesi tunnusominaisuudet, IP-osoite arvioidaan tai tunnistusominaisuus tallennetaan pienenä tekstitiedostona (esim. ns. Third-Party-Cookie) laitteellesi. Käyttötottumuksesi tallennetaan vieraillessasi erilaisilla verkkosivustoilla. Ominaisuudet luodaan salatussa muodossa. Jos olet kirjautunut Google-tilillesi, voidaan nämä ominaisuudet yhdistää siihen. Google voi yhdistää ja tallentaa verkkosivuillamme käyntejä ominaisuuksiisi, voidakseen räätälöidä mainokset sopimaan paremmin tarpeisiisi myös muilla verkkosivustoilla. Google voi näin myös havaita aiemman vierailun verkkosivuillamme. Google tunnistaa laitteesi ja selaimesi, esim. jos vierailet sivulla, joka esittää Googlen välittämiä mainoksia.

    Remarketing

    Voimme merkitä verkkosivustollemme avainsanoja, jotka sisältävät sivustojen sisältöä koskevia lausuntoja, esim. tarjotuista tuotteista. Google vastaanottaa nämä avainsanat, jotka eivät sisällä henkilökohtaisia eikä arkaluonteisia tietoja. Kun vierailet sivulla, jossa on tiettyjä tuotteita koskevia avainsanoja, Google tallentaa tämän ja yhdistää sen salattuihin tunnusominaisuuksiin. Tämän yhteyden avulla Google tunnistaa, näytetäänkö sinulle meidän mainoksiamme ja mahdollisesti mitä niistä sinulle näytetään.

    Cross Device Remarketing

    Googlella on teknisesti mahdollisuus yhdistää keskenään salatut ominaisuutesi, esim. laitteesi kuten tablet, älypuhelin ja sähköposti (Cross Device Marketing). Tämä edellyttää, että olet antanut Googlelle suostumuksesi tähän tietojen käyttöön. Tämän ansiosta Google voi toteuttaa mainoskampanjoita kohdistetusti eri päätelaitteiden avulla.

    Tietosi lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa. Henkilötietojen suojan asianmukainen taso on taattu GDPR:n 45 artiklan 1 kohdan mukaan Googlen ollessa Privacy Shield-sopimuksen alainen yritys. Olemme lisäksi solmineet Google Inc. (Yhdysvallat) kanssa rekisterinpitäjän lukuun tapahtuvaa käsittelyä koskevan sopimuksen GDPR:n 28 artiklan mukaisesti. Siksi Google voi käyttää kaikkia tietoja ainoastaan tarkasti käyttötarkoitukseen sidottuna arvioidakseen meille  verkkosivustomme käyttöä ja laatiakseen raportteja verkkosivustojen toiminnasta.

    Vastustamisoikeus

    Voit vastustaa Retargeting-toimintoa GDPR:n 21 artiklan mukaan milloin tahansa. Napsauta tätä tarkoitusta varten seuraavaa linkkiä: https://adssettings.google.com/authenticated

    Vastustaaksesi Cross Device Remarketing-toiminnon käyttöä, siirry Googlen sivulle https://support.google.com/ads/answer/2662922 ja muuta henkilökohtaisia mainosasetuksiasi. Huomaa, että nämä asetukset eivät välttämättä vaikuta kaikkiin laitteisiin. Jos käytät laitetta kirjautuneena Google-tilillesi, voidaan salatut ominaisuudet mahdollisesti yhdistää tiliisi. Jos haluat estää tämän, kirjaudu ulos palvelusta.

    11.2. Sähköiset työhakemukset

    Oikeusperuste henkilökohtaisten tietojesi käsittelylle on Saksan tietosuojalain BDSG:n 26 § artikla. Käsittelemme hakemuksesi yhteydessä antamiasi tietoja ainoastaan hakijoiden valintaan. Emme käytä tietojasi muihin tarkoituksiin.

    Sinä itse määrittelet niiden tietojen laajuuden, jotka haluat antaa meille osana hakemustasi. Sähköiset hakemukset siirretään henkilöstöosastollemme ja käsitellään siellä mahdollisimman nopeasti. Lähetys tapahtuu salatussa muodossa. Yleensä hakemukset toimitetaan vastaaville osastopäälliköille. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Jos hakemuksesi hylätään, poistamme tietosi [6 kuukauden] kuluttua.

    Jos haluat, että hakemuksesi otetaan huomioon myös muiden tai tulevien avoimien työpaikkojen kohdalla, pyydämme merkitsemään tämän hakemukseen. Tietojen käsittely perustuu silloin GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaan.

    12. Vastuu linkeistä

    Sivustollamme käytetään linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joiden sisältöön emme pysty vaikuttamaan. Siksi emme voi ottaa vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä. Vastuu kunkin linkitetyn sivun sisällöstä kuuluu sivuston tarjoajalle tai sen ylläpitäjälle. Linkitetyn sivun mahdolliset rikkomukset on tarkistettu linkityksen yhteydessä. Laitonta sisältöä ei löytynyt linkitystä tehtäessä. Linkitettyjen sivujen jatkuva valvonta on kohtuutonta, jos rikkomuksista ei ole näyttöä. Mikäli saamme kuulla rikkomuksista, poistamme kyseiset linkit välittömästi.